Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συναργαζομενες εταιριες

Picture
Διαθέτοντας περισσότερα από 140 χρόνια εμπειρίας, οι εταιρίες της MetLife διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως.


Picture
Η EFG Eurolife Ασφαλιστική προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα για όλες σας τις ανάγκες: αποταμίευση, σπίτι, ζωή, υγεία, αυτοκίνητο και επιχείρηση.Στην EFG Eurolife Ασφαλιστική προτεραιότητά μας είναι να σας καλύπτουμε αξιόπιστα όποτε το χρειαστείτε


Picture
AXA PPP healthcare is one of the largest, most experienced private medical insurance providers in the UK. We have been helping people to access the medical care they need for over 70 years and paid out £793.6m in healthcare benefits in 2009.
Trust us to look after your healthcare needs with our range of great value products.


Picture
Η Allianz Ελλάδος, μέλος του Allianz Group, δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής  ασφάλισης, της διαχείρισης κεφαλαίων καθώς και της προώθησης προϊόντων λιανικής τραπεζικής, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.Το 2010 βρήκε την Allianz Ελλάδος να εξυπηρετεί περισσότερους από 317.000 πελάτες .


Picture
Οι αρχές μας περιγράφουν το εταιρικό πνεύμα του Ομίλου, καθώς χαρακτηρίζουν την επικοινωνία μας, τον τρόπο διαχείρισης των πελατών μας και το όραμά μας.
Αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για την τήρηση των παραπάνω και τέλος, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της πελατοκεντρικής μας συμπεριφοράς.


Picture
Το Ελληνικό υποκατάστημα της Atradius ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 και έχει συμπληρώσει ήδη 11 κερδοφόρες χρήσεις στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων και είσπραξης επισφαλών απαιτήσεων, στοχεύοντας στη μείωση της έκθεσης των Ασφαλισμένων μας έναντι του κινδύνου της μη πληρωμής από τους αγοραστές τους.


Picture
Ο Όμιλος Generali με το δυναμικό επαγγελματισμό ο οποίος τον διακρίνει, πλαισιώνει τον πελάτη του με ένα δίκτυο υπηρεσιών, στην επιδίωξή του να προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση. Ωθούμενος από την ανθρωποκεντρική αντίληψή του βρίσκεται κοντά στους ασφαλισμένους με την προαγωγή μιας υπηρεσίας αμφίδρομης επικοινωνίας, για την υποστήριξη των ερωτήσεών τους.


Picture
Έχοντας την πείρα 50 χρόνων σοβαρής παρουσίας στην ελληνική σφαλιστική αγορά, η Ευρωπαϊκή Ένωσις - Ασφάλειαι Μινέττα εξελίσσει τον κλάδο ζωής και δημιουργεί τη ΜΙΝΕΤΤΑ LIFE, δίνοντας μια νέα διάσταση στις ασφάλειες ζωής.


Picture
H Chartis κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών, με 90 χρόνια αποδεδειγμένης τεχνογνωσίας και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης πελατών.
Η ονομασία μας, που προέρχεται από την ελληνική λέξη «χάρτης», υπογραμμίζει την πειθαρχημένη αλλά και ευέλικτη πορεία της εταιρίας μέσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες αγορές, τους σύνθετους κινδύνους και τις διεθνείς επιχειρηματικές προκλήσεις. 


Picture
Ο Όμιλος International Life είναι ένας οργανισμός με σύγχρονη δομή και διοίκηση, με μεγάλη οικονομική δύναμη και υψηλή οργάνωση που επενδύει στους ανθρώπους του. Προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, με ανταγωνιστικές τιμές και ουσιαστικές καλύψεις, εξασφαλίζει σύγχρονες και ευέλικτες επενδυτικές επιλογές που ξεχωρίζουν για την συσσωρευμένη αξία που προσφέρουν


Picture
Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ σήμερα είναι ένας κερδοφόρος ασφαλιστικός οργανισμός με σημαντική αύξηση μεγεθών και μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό. Η συνεχόμενη ανάπτυξη του πελατολογίου, η αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών αλλά και το άνοιγμα της εταιρείας σε νέες δραστηριότητες, δίνουν τη δυνατότητα για νέα σχέδια και ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές.


Picture
Η «AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» έχει καθιερωθεί από το 2004 ως η πρώτη εταιρία στην Ελληνική Ναυτασφαλιστική Αγορά, έχοντας σήμερα ασφαλισμένα περισσότερα από 2.000 πλοία και σκάφη αναψυχής παντός τύπου και κατέχοντας το 31% περίπου των συνολικών ασφαλίστρων που προέρχονται από τις ναυτασφαλίσεις στην Ελλάδα


Picture
Η Groupama Φοίνιξ συνδυάζει τον επαγγελματισμό που ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια με την δύναμη και πείρα του Ομίλου και αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματά της στα πλαίσια μιας μακρόπνοης στρατηγικής ανάπτυξης, αποδοτικότητας και καινοτομίας, με επίκεντρο τους πελάτες της.


Picture
Σήμερα, μέλος πλέον του ομίλου Harel ο οποίος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Όμιλος στο Ισραήλ, μεταξύ των 25 μεγαλύτερων εταιριών εισηγμένων στο χρηματιστήριο του Τελ Αβιβ, με κύριους μετόχους τις οικογένειες Hamburger & Sampoerna, η Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α. ατενίζει με σιγουριά το μέλλον και σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξη των 116 επιτυχημένων χρόνων παρουσίας της στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία.


Picture
Η Εθνική Ασφαλιστική η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία της χώρας, είναι από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες -και η μόνη στον κλάδο της- που συνεχίζει τη δυναμική τους παρουσία για τρίτο συνεχή αιώνα.


Picture
Καλωσορίσατε στην ERGO Victoria. Eπιτρέψτε μας να σας υποδεχθούμε στη μητρική μας γλώσσα...να επικοινωνήσουμε με τις ίδιες λέξεις που χρησιμοποιούμε για να έρθουμε σε επαφή με τα 40.000.000 των ασφαλισμένων μας σε όλη την Ευρώπη και την Ασία.


Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες.


Picture
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει σαν βασική της φιλοσοφία την ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών του πελάτη, που περικλείεται στη φράση «κοντά σας ό,τι κι αν τύχει»,  εκφράζεται δε με την παροχή πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων και ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων που καθιστούν την ΑΤΕ Ασφαλιστική ως την εταιρία με τις περισσότερο εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις.


Picture
Εμείς ασχολούμαστε αποκλειστικά και εξειδικευμένα με την Νομική Προστασία και ξέρουμε τον κλάδο καλύτερα. Η Νομική Προστασία δεν είναι για εμάς πάρεργο ή τέχνασμα, όπως δηλαδή γίνεται με τις εταιρείες εκείνες που μαζί με την αστική ευθύνη των αυτοκινήτων βάζουν και την Νομική Προστασία, εν αγνοία των ενδιαφερομένων, με την μορφή ενός πακέτου.


Picture
Η D.A.S.-Hellas, από την έναρξη της λειτουργίας της και στη χώρα μας πριν από 40 χρόνια, αναγνωρίζεται ως η κορυφαία εξειδικευμένη Ασφαλιστική Εταιρία Νομικής Προστασίας.
Υποστηρίζει αποτελεσματικά χιλιάδες Ασφαλισμένους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να βρουν το δίκιο τους και αξιοποιεί συστηματικά την τεχνογνωσία και την τεράστια διεθνή εμπειρία τηςπρος όφελός τους.


Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1977 κάνοντας πραγματικότητα το όραμα των μετόχων της για αξιόπιστη ασφάλεια μέσα από σύγχρονες για την εποχή ασφαλιστικές υπηρεσίες.
Συνεχίζουμε δυναμικά και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για το μέλλον.
Στόχος μας είναι να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και να διαμορφώνουμε σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα προϊόντα με ανταγωνιστικό κόστος.


Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ιδρύθηκε το 1970 από μία ομάδα κορυφαίων οικονομικών παραγόντων, σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή Τράπεζα AMERICAN EXPRESS.  Από την αρχή της εισόδου της στην Ασφαλιστική αγορά, η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ απέκτησε μία δυναμική παρουσία, στηριζόμενη στην άριστη οργάνωση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.


Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στο 14ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στη Θέρμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου